Čochtanklub Žďár nad Sázavou - ploutvové plavání, plavání s ploutvemi, rychlostní potápění, DPP, Bi-Fins, potápění, finswimming, diving

Logo English version
Logo ÚVOD   SPORT   POTÁPĚNÍ   KLUB   KONTAKTY   FOTOGALERIE   KE STAŽENÍ   ODKAZY
Logo

Svaz potápěčů Moravy a Slezska CMAS

NÁBOR DO ODDÍLU
TRÉNINKY, PŘÍSPĚVKY
TERMÍNOVÁ LISTINA
TRENÉŘI TZM
LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ
CO TO JE PP?
ARCHIV VÝSLEDKŮ
PLAVECKÁ ŠKOLA PRO DOSPĚLÉ

Sledujte nás Facebooku:

Profil Čochtanklubu >>

S aktuálními fotkami ze závodů a klubových akcí ;-)

Tréninková základna mládeže (TZM)

Amfora Velké Dářko

Klubovna Žďár n.S.

Rychlé kontakty

E-mail: cochtanklub@email.cz

TZM:
Klubovna ZR:
Amfora:
Potápění:
777 142 787
602 413 717
777 142 787
602 511 800

Všechny kontakty >>

Klubové soustředění - Velké Dářko Zpět
  29.7. - 8.8. 2007
     

Zvětšit

Jako každý rok jsme se i letos všichni sešli na naší klubové základně Amfora na Velkém Dářku, abysme tu prožili další ze super nezapomenutelných soustředění. Ubytovali jsme se tu v neděli 29. července. Každoročně začínáme měřeným během v okolních lesích a letos tomu nebylo jinak, takže jsme se přesvědčili, jak na tom vlasně uprostřed prázdnim jsme ... :-) No a další dny se plnil hlavní i vedlější program.

Naši mladší kolegové si užívali kromě běhání, plavání, posilování, cvičení i her také mnoho "lahůdek" například v podobě duatlonu, náročné hry na nepálského pošťáka či adrenalinové, tajuplné a maximálně dokonalé strašidelné stezce :-D. Končili o týden později v sobotu během trojúhelníku na porovnání, po němž následovalo vyhlášení soutěží 2 týmu, do kterých byli rozděleni a za něž týden soutěžili. Myslím si, že všichni byli s kempem naprosto spokojeni.

Starší plavci tentokrát pobyli o něco déle - 11 dní. Jezdili jsme velmi často na kole - navštívili jsme snad každé místo v okolí, od Hlinska přes Nové město na Moravě až do Sázavských lesů, kde se zrovna jelo MČR v cyklistické časovce. Disciplín na kolech jsme uskutěčnili taky moc - časovka na 14km, časovka na 1km, duatlon (4,5-32-2,5km), týmové štafety (2x7x6km) i celodenní výlet. Dále jsme běhali - jak trojúhelník, tak pošťáka, tak Angolu (běh okolo Dářka) i jen tak. Plavání nám taky dalo dost zabrat – ze začátku nám to zpříjěmnovaly vlny a ... zima :-), ale v druhé polovině soustředění se vše vylepšilo a voda stála za to (teda jak kdy :-D ). Hry pro starší taky nechyběly, zvlášt jedna delší na pokračování skvěle zpříjemnila pobyt. Často nám trenéři připravili posezení a naučný výklad o pravidlech ploutvového plavání či protahování, kde jsme se toho hodně naučili i zopakovali.

Všichni jsme si udělali výlet na Vagón v Polničce, několikrát jsme si roztopili saunu, hráli jsme stolní tenis i volejbal, nakupovali zmrzky i limonády, makali a bavili jsme se. Všem se kemp velmi líbil. Často jsme tu bývali navštěvováni kamarády, rodiči, známými, přijel i trenér ze Zlína (Kubrt), který si to tu také nemohl vynachválit.

Děkujeme všem trenérům i ostatním, že pro nás soustředění připravili, a že snášeli naše všemožné "srandičky", už teď se všichni těšíme na příští rok.

(mu)

Podporují nás:

Podpořilo Město Žďár nad Sázavou

Podpořila nás Národní sportovní agentura
Kraj Vysočina

Králi.cz webdesign - www.krali.cz - tvorba www stránek, webhosting, domény
Vodaservis s.r.o. - úprava pitných, technologických a bazénových vod
Barbora Flesarová - účetní
ProPelety - profesionální řešení na pelety

Značení a popis laserem - Roman Sýkora

Power Plastics s.r.o.

WOHN - BAU s.r.o.
K-Wash
KODEX Knoflíček s.r.o.

    KRÁLI.CZ WEBDESIGN