Čochtanklub Žďár nad Sázavou - ploutvové plavání, plavání s ploutvemi, rychlostní potápění, DPP, Bi-Fins, potápění, finswimming, diving

Logo English version
Logo ÚVOD   SPORT   POTÁPĚNÍ   KLUB   KONTAKTY   FOTOGALERIE   KE STAŽENÍ   ODKAZY
Logo

Svaz potápěčů Moravy a Slezska CMAS

NÁBOR DO ODDÍLU
TRÉNINKY, PŘÍSPĚVKY
TERMÍNOVÁ LISTINA
TRENÉŘI TZM
LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ
CO TO JE PP?
ARCHIV VÝSLEDKŮ
PLAVECKÁ ŠKOLA PRO DOSPĚLÉ

Sledujte nás Facebooku:

Profil Čochtanklubu >>

S aktuálními fotkami ze závodů a klubových akcí ;-)

Tréninková základna mládeže (TZM)

Amfora Velké Dářko

Klubovna Žďár n.S.

Rychlé kontakty

E-mail: cochtanklub@email.cz

TZM:
Klubovna ZR:
Amfora:
Potápění:
777 142 787
602 413 717
777 142 787
602 511 800

Všechny kontakty >>

Klubové soustředění - Velké Dářko Zpět
  30. 7. - 5. 8. 2005
  fotky ze soustředění >>>  

Ve dnech 30. 7. - 5. 8. 2005 proběhlo na naší základně Amfora Velké Dářko klubové soustředění tréninkové základny mládeže. Zúčastnilo se celkem 26 mladých sportovců pod vedením 6 trénérů. O běh základny během soustředění se jako obvykle skvěle postaral p. Landsmann.

Hned od prvního dne se začalo sportovat. Prvním testem je každoročně "Trojúhelník" - běh na čas (4,7 km). Další dny se pokračovalo v tréninku, střídalo se plavání, běh a starší kategorie zapojili i kolo. Každý večer nás čekalo posilování.

Čtvrtý den čekal na omladinu další test výkonnosti na čas. Starší kategorie absolvovali Triatlon (900 m - 30 km - 5 km) a mladší děti si zazávodili v Duatlonu (700m plavání a 3,5 km běh). Odpoledne jsme za odměnu naštívili místní oblíbené posezení "Vagón" v Polničce.

V dopoledních hodinách dalšího dne nás čekal "Nepálský pošťák" - štafetový běh družstev s balíkem po dobu 1,5 hodiny. Navečer čekala děti Stezka odvahy na jejímž konci nalezli poklad.

Ve čtvrtek dopoledne čekala cyklisty časovka na 13,7 km. Odpoledne začalo pěkně foukat, a tak jsme vyrazili na Jolu (plachetnici) a sestřelili jsme pár windsurfařů :-) Večer jsme to u táboráku hezky zajedli buřtama ...

Na poslední den se všichni zase "teší", protože se opět běží "Trojúhelník". Pozitivní je, že se vesměs všichni zlepšili.

Během soustředění jsme samozřejmě jenom pořád nesportovali, ale užili si i nějakou tu srandu. Celý týden probíhala soutěž 3 týmů v různých soutěžích a hrách. Několikrát jsme i roztopili saunu ... prostě lahoda :-)

Na konci soustředění byli vyhlášeni nejlepší jedinci v jednotlivých závodech a taky soutěž týmů. Trenéři soustředění zhodnotili kladně a doufají, že to jejich svěřencům pomůže podávat kvalitnější výkony i v bazéně.

(kra)

Podporují nás:

Podpořilo Město Žďár nad Sázavou

Podpořila nás Národní sportovní agentura
Kraj Vysočina

Králi.cz webdesign - www.krali.cz - tvorba www stránek, webhosting, domény
Vodaservis s.r.o. - úprava pitných, technologických a bazénových vod
Barbora Flesarová - účetní
ProPelety - profesionální řešení na pelety

Značení a popis laserem - Roman Sýkora

Power Plastics s.r.o.

WOHN - BAU s.r.o.
K-Wash
KODEX Knoflíček s.r.o.

    KRÁLI.CZ WEBDESIGN